fredag 28. november 2008

Cassius virker å stabilisere seg:-))

Vi har vært i Oslo på veterinærhøyskolen med Cassius, for å få en vurdering på prognoser og muligheter for evt. operasjon. Wobbler kan i noen tilfeller opereres, men Cassius er et sånt tilfelle som de ikke anbefalte å operere. Operasjonen er veldig omfattende, og rehabiliteringen etter operasjonen er tøff. Så jeg er egentlig glad vi slipper å gå gjennom det. Men samtidig er det litt vakuum følelse, vi er akkurat like langt..

Så lenge han holdes i ro ser han ok ut i kroppen. Inventaret i huset får til gjengjeld gjennomgå... For ikke å snakke om lekene til ungene. Kosebamser forsvinner og dukker opp i tusen biter bak sofaen. Og alle leker som han kan slå lyd på med nesen eller labben blir mye brukt!

Vi prøver oss litt frem med hvor mye fysisk aktivitet han kan tåle uten å få problemer, samtidig som han er satt på en ny medisin som ser ut til å ha veldig bra effekt. Vi er oppe nå i at han kan gå tur ca 30 min uten at han blir for dårlig, og han får gå spor, har ikke gått lengre enn ca 200 m, men det tåler han ok. Så det virker for øyeblikket som han stabiliserer seg! Fantastisk!! Det er nesten så jeg ikke tror det når jeg tenker på hvor dårlig han var i høst. Har så smått begynt å håpe at dette er noe han kan leve med en stund i hvertfall.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Så flott!!! Hvilken medisin er det han har begynt på ?

Anette sa...

Previcox, virker veldig bra så langt:-)

TeamBonzo sa...

Kjempebra at Cassius er bedre...
Snakkes

Øystein Nødtvedt sa...

Ey, oppdatering av f&t kurset! =D

Zanto'en sa...

Hei på deg - og takk for i går! Alltid like bra på kurs hos deg ;o) (og masse latter - herlig). Du har blitt utfordret - sjekk bloggen min ;o) Klem